Open skies
Følg Norwegian

Förenklat resande för Norwegians resenärer när bolaget idag flyttar till Terminal 5 på Arlanda

Nyhet   •   mai 29, 2012 10:54 CEST

När Norwegian idag flyttar sin utrikestrafik från Terminal 2 till Terminal 5 på Stockholm-Arlanda, förenklas resandet för bolagets kunder. Passagerare som byter från utrikes- till inrikesflyg med Norwegian kan nu checka in bagaget hela vägen till slutlig destination utan att själva hämta och bära det genom tullen på Arlanda. Samtidigt erbjuds Norwegians fullflexresenärer en snabbare väg genom säkerhetskontrollen med hjälp av ”Fast Track”.

– Norwegian är den snabbast växande aktören på Arlanda. Trots en rad förändringar i Terminal 2 för att möta vårt ökande passagerarantal, är det ingen tvekan om att terminalen är för liten för vårt trafikprogram. Dagens flytt innebär att vi nu kan erbjuda våra resenärer en smidigare hantering av genomgående bagage vid ankomst från utlandet samt möjlighet för vårt växande antal affärsresenärer att ta sig igenom säkerhetskontrollen så effektivt och snabbt som möjligt med hjälp av ”Fast Track”. Flytten gör att vi kan leverera en mer attraktiv produkt och en ännu bättre upplevelse till de som önskar att resa med Norwegian, säger Åsa Larsson, Norwegians informationschef.

Norwegian befinner sig i en stark tillväxtfas. Från att ha erbjudit svenska resenärer 22 inrikes- och utrikeslinjer 2008, flyger Norwegian idag över 50 direktlinjer från Sverige. Dagens flytt görs för att möta det ökande antalet passagerer som väljer Norwegian samt som del i bolagets förberedelse inför den kommande långdistanssatsningen från Arlanda till USA och Asien med start 2013.