Gå videre til innhold
Fly med Norwgeian til Europas største julemarkeder i førjulstiden.
Fly med Norwgeian til Europas største julemarkeder i førjulstiden.

Nyhet -

Få julestemning i Europas storbyer

Stemningsfylte julemarkeder er populære reisemål i november og desember. Kombinasjonen av en storbys kulturliv, kulinariske opplevelser og muligheten til å kose seg med shopping i Europas julepyntede storbyer er forlokkende. Norwegian flyr til mange av de største destinasjonene.

Tradisjonen med julemarkeder sies å ha sitt opphav i Europa og strekker seg tilbake til 1400-tallet. Opplevelsen av å vandre omkring i en julepyntet by, kjenne på stemningen som et julemarked gir legger rammene for skikkelig julefølelse.

Besøk København, London, Edinburgh, Berlin og Wien

Julemarkedet på Tivoli i København er regnet for å være et av Europas beste, og en reise hit er for mange blitt en årlig tradisjon.

I metropolen London finnes det flere julemarkeder å velge mellom. Noen av de mest populære er Soutbank Centre Winter Market, Leicester Square Christmas Market samt Hyde Park Winter Wonderland.

I Edinburgh feirer hele byen førjulstiden fra slutten av november og ut desember med blant annet et julenisseland, karuseller og mye godt å spise. I tillegg til en koselig og pyntet juleby er det mange som også legger nyttårsfeiringen til Edinburgh. Hogmaney, som det kalles, er en legendarisk feiring av overgangen til et nytt år.

I Berlin er julemarkedet ved “The Red Town Hall” det mest anerkjente og historiske. I tillegg til den store skøytebanen og et 50 meter høyt parishjul, er markedet kjent for sine teaterforestillinger og dyktige gatekunstnere. Nyt tysk julegløgg fra en av de klassiske salgsbodene, eller la barna hils på nissen som kommer på besøk tre ganger om dagen.

Også i Wien er det sterk tradisjon for julemarkeder, og fra midten av november myldrer det med salgsboder mat og drikke på markedet. Julepresangene handler man i Mariahilferstraße i den østeriske hovedstaden.

Norwegian flyr direkte til mange populære destinasjoner i Europa, inkludert til København, London, Edinburgh, Berlin og Wien.

Fra Oslo til både London og København har vi daglige avganger, til Edinburgh flyr vi fem ganger uken, til Berlin elleve ganger i uken og til Wien kan man reise to ganger i uken.

Her kan du søke og bestille billetter.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway